HypnoBirthing

Margo verlaat onze praktijk. Wij zijn momenteel op zoek naar een collega die deze HypnoBirthing bij ons in de praktijk wil komen geven.

HypnoBirthing is zowel een filosofie als een techniek. Het is een dankbare, ontspannen en stressvrije manier om te baren, gebaseerd op de overtuiging dat alle baby’s kalm, in een sfeer van rust en vreugde, geboren zouden moeten worden. HypnoBirthing bereidt aanstaande ouders fysiek, mentaal en spiritueel goed voor op een meer gemakkelijke, comfortabele en soms minder pijnlijke geboorte. Hypnobirthing uitgekiende programma van diepe ontspanning, zelfhypnose en informatie brengt een vrouw terug bij haar vermogen om natuurlijk te baren en haar kind veilig en gemakkelijk ter wereld te brengen.

HypnoBirthing is gebaseerd op de overtuiging dat een geboorte van nature niet gepaard hoeft te gaan met ernstige ongemakken als een vrouw zich goed heeft voorbereid en vertrouwen heeft in haar barend lichaam.

Deze cursus bestaat uit 5 modules.

Tijdens een kennismakings/intakegesprek overlopen we samen met jullie de modules en bepalen jullie welk traject jullie graag volgen.

Locatie:Vroedvrouwenpraktijk, Ganzenbos 19, 1730 Kobbegem

Prijs:Kennismakingsgesprek = 30 euro

Data:

individueel op afspraak
Inschrijven